AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 HITMAN - Regulament Intern

In jos 
AutorMesaj
xRk
Membru Fidel
Membru Fidel


Mesaje : 49
Money : 139
Data de inscriere : 05/01/2014

MesajSubiect: HITMAN - Regulament Intern   Dum Ian 05, 2014 8:24 am

Limbaj / Comportament.
Limbajul vulgar nu este acceptat in Hitman . Aici punem accent pe seriozitate,pricepere,disciplina, nu pe prostie si glume fara haz.Orice gest sau limbaj neadecvat, trecut de limita bunului simt fata de ceilalti jucatori se sanctioneaza drastic,in functie de gravitatea faptei, de la advertisment la demitere din start.De asemenea un agent Hitman trebuie sa fie capabil sa scrie corect din punct de vedere gramatical, nu acceptam oameni care au un mod de a scrie de neinteles. Glumele / injuriile / Spamul / vorbitul aiurea / CAPS LOCK pe chat-ul familiei (/f) nu sunt permise. Suntem o agentie cat se poate de serioasa si nu acceptam membrii neseriosi
De asemenea,comportamentul copilaresc si suparator nu este permis vrem sa iesim in evidenta prin maturitate,seriozitate si pricepere.


Deathmatch-ul (DM) / Drive-by (DB)
Este strict interzis ca un hitman sa faca DM aiurea sau sa provoace vreun conflict / atac aiurea.In caz contrar vor fi sanctionati in modul cat se poate de serios.
Drive-by este permis doar ca pasager pentru echipa de asasin. Drive-by ca sofer este strict interzis si se sanctioneaza drastic.
Este interzisa participarea la war sau la atacuri de strada.


Contracte:

Contractele in care comanda /portable este folosita excesiv pentru a ascunde chat-ul vor fi considerate aranjate si vor fi sanctionate ca atare.Vreau ca de acum sa vad chat-uri "curate" si comanda /portable sa fie utilizata doar daca este nevoie pentru Undercover sau pentru a va vizualiza tinta.Odata cu aceasta regula vreau sa vad numai contracte silent.

Pentru a evita ulterioarele plangeri vreau sa vad NUMAI contracte silent din momentul de fata.Chiar daca nr de contracte va scadea,vreau calitate in loc de cantitate.In cazul in care tinta voastra abuzeaza si nu aveti cum sa efectuati contractul silent faceti poze,ii faceti reclamatie si cereti take.In cazul in care tinta are ajutoare si nu il puteti face silent,asteptati 5-10min pentru a induce tinta in eroare iar apoi mai incercati.

Efectuarea contractelor la evenimente importante, organizate de admini este strict interzisa, daca un membru al Agentiei incalca aceasta regula va fi demis fara discutii.

Contractele in care apar pe chat texte ale tintei gen "te las sa-l faci","dai","hai sa ii dai silent",etc nu vor mai fi considerate Silent chiar daca sunt efectuate cu Knife/Sniper pt ca este clar ca tinta va descoperi

-Hitmanii au voie sa atace doar daca au contract sau daca sunt atacati, pentru a se apara.
-Nu aveti voie sa omorati direct in vazul tuturor, in cazul in care nu puteti face contractul silent,sfatul nostru e sa asteptati ca tinta sa mearga intr-o zona mai retrasa iar cand considerati ca e momentul mergeti intr-un loc unde nu puteti fi vazut si va faceti treaba' (Aici depinde de fiecare hitman cum actioneaza.)
-Sfat pentru hitmani: Incercati sa faceti toate/cat mai multe contracte silent pentru a evita orice tip de conflict/contact cu tinta. Daca alegeti sa faceti contractele non-silent exista posibilitatea ca tinta sa va omoare sau sa scape,iar aici se poate o declansa o urmarire de lunga durata iar in acelasi timp pot aparea si nervii,odata cu asta si greseliile.
Aveti voie sa rezolvati contractele in SAFE-ZONE doar in Silent mode : Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS / LV / SF , Bank LS / LV / SF, Rentcar LS / LV / SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS / LV / SF, GarbageMan, LSPD / LVPD / SFPD, City Hall, Car Dealership, Jail, Civilian Spawn si HQ-urile factiunilor, Materials Get/Deliver.
- Silent mode = Contract efectuat de la departare, de pe o cladire, dintr-un loc in care nu poti fi vazut de tinta folosind Sniper.
Contractele rezolvate cu cele 2 arme silent se considera silent doar in cazul in care hitmanul nu a fost vazut de tinta .
-La sfarsitul fiecarei saptamani fiecare hitman e obligat sa aiba minimul de contracte impus, in functie de rank-ul acestuia. In cazul un care un agent nu poate prezenta contractele, acesta va trebui sa anunte liderul / sub-liderul alaturi de un motiv serios, credibil.
-Este interzisa interactionarea cu tinta de orice fel (mesaje / telefoane / comunicare) sau sa divulgati date despre contract victimei sau oricarei alte persoane., il urmaresti in liniste fara sa te vada, iti faci contractul cum trebuie fara sa comunici cu el.
- Este interzisa interactionarea cu orice alt jucator in timpul unui contract. Un hitmen nu are voie sa isi dezvaluie identitatea cat timp are UNDERCOVER ON, ci din potriva, trebuie sa fie cat mai silentios.
-Hitmanii nu au voie sa puna contracte sau sa roage pe altcineva sa puna in locul lor.

- Un contract se poate efectua cu "KNIFE" doar cand tinta se afla intr-o casa.
- Comanda /ram poate fi folosita doar pentru a intra in interiorul caselor. Folosirea acesteia pentru patrunderea in HQ-uri va duce la demitere cu 60FP.
- Contractele efectuate cu "SNIPER" de la o distanta mica de pana in 20-25 metri vor fi sanctionate. Incercati sa gasiti o zona, desi aceasta este greu accesibila pentru a omora tinta de la distante mari. Incalcarea acestei reguli va duce la avertizare cu FW, in functie de gravitatea faptei. In cazul in care acest lucru se repeta, agentul va fi demis din factiune cu 60FP.
Lipsa postarii unui raport duce la avertizarea cu FW, asta daca agentul nu are un motiv intemeiat absenta.

-Numarul de contracte obligatoriu in functie de rank:

Rank 1-2-3:15:
Rank 4-5: 10
Liderul si sub-liderul factiunii au optionala postarea contractelor.

Gethit/Leavehit
In urma modificarilor aduse serverului toti agentii isi pot procura singuri contracte utilizand comanda "gethit" urmand sa primeasca un contract aleatoriu.Dupa efectuarea acelui contract persoana in cauza trebuie sa astepte automat 20min pana a-si procura altul.
Comanda pentru a lasa contractul este "leavehit" si chiar daca nu mai necesita interventia unui rank 3+,fiecare agent avand posibilitatea sa-si schimbe contractele singuri,regulile raman aceleasi:

Tinta trebuie sa fie pe /sleep de cel putin 5 minute
In cazul in care tinta este in HQ trebuie sa asteptati 10minute
In cazul in care tinta abuzeaza de unele comenzi precum (exit/enter,heal) urmand sa faceti poze pentru a argumenta.
MODEL LEAVEHIT: Tinta mea ( ID / NUME ) este afk pe sleep de x minute, 1/2;2/2 ( in functie de cazul de fata ). Pot da leavehit?1/2 - reprezinta numarul de cereri intr-o ora. Adica intr-o singura ora un agent poate cere de maxim 2 ori leavehit.
Daca tinta se afla la event, asteptati 10 minute dupa care cereti leavehit, EXEMPLU: Tinta mea ID / NUME este la event de 10 minute, pot da leavehit? 1/2, 2/2
Daca tinta se afla in jail, asteptati 10 minute dupa care cereti leavehit, EXEMPLU: Tinta mea ID / NUME este in jail de 10minute, pot da leavehit? 1/2, 2/2 ( EXCEPTIE : Daca un ADMIN / HELPER va spune cat timp are in jail, puteti face cererea pe moment fara sa mai asteptati 10 minute).
In cazul in care tinta paraseste serverul puteti cere gethit. EXEMPLU: Tinta mea a parasit serveul aveam contract pe ID / NUME Pot da gethit?
In cazul in care primiti crash aveti dreptul la doua cereri. EXEMPLU: Am primit crash, aveam contract pe ID / NUME, 1/2;2/2. Pot da gethit?

Inainte de a va schimba contractul trebuie sa anuntati pe /f un rank 3+ decizia argumentata ca si in cazul cererilor de takehit.In cazul in care nu primiti acceptul unui rank 3 in 5 min dupa formularea cererii aveti aprobul de a va schimba contractul.Daca nu este nici un rank 3+ online aveti permisiunea de a va schimba contractul insa daca sunteti prinsi facand abuzuri pedeapsa va fi capitala si anume /uninvite cu FP 60.

Undercover.
Cand un hitman are contract,el e obligat sa se asigure ca e sub acoperire. (Undercover ON)
Hitmanii nu au voie sa abuzeze de undercover.
Exemple de abuz si neabuz.
Abuz :-Atunci cand ai contract,si nu-l faci,si alegi sa tragi aiurea dupa oricine.
- Atunci cand iti pui nos/hydra pe masina si mergi intentionat la un politist si incerci sa il enervezi/stresezi bagandu-te in el avand Undercoverul ON.
Neabuz - Atunci cand mergi dupa tinta,esti somat de cop si nu raspunzi la somatia acestuia,nebagandu-l in seama.
-Atunci cand un cop iti zice sa scoti undercover-ul, si alegi sa nu o faci, fugind si riscand wanted.


Conflicte
Orice conflict cu orice membru ramane in interiorul factiunii si va fii rezolvat de catre lider sau liderul secund. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.

Reclamatii
Membrii raportati in topicul "Raport a agent here" nu au dreptul sa posteze acolo cand sunt reclamati.Singura modalitate prin care ei se pot apara e dand PM liderului factiunii in care sa explice plangerea cu dovezi.
In cazul membrilor atacati/injurati, exista topicul "BlackList" unde aveti posibilitatea sa-i raportati pe cei care v-au produs neplaceri voua/factiunii.

Vehiculele factiunii:

Sparrows&Buffalos-Acestea sunt utilizate de catre membrii rank 1+ ai Agentiei strict pentru efectuarea contractelor.Exista 3 heli-uri de tip Sparrow si 2 Buffalos.
FCR-Motocicletele de tip FCR sunt utilizate de la rank 2+ pentru efectuarea contractelor.Exista 2 FCR-uri in cadrul Agentiei.
Sultan-Sultanul este folosit atat pentru efectuarea contractelor pentru agentii de rank 3+ cat si ca mijloc de transport pentru asasini.
Maverick-Elicopterul de tip Maverick este unul mai spatios si mai rapid fata de versiunea mai mica(Sparrow) si acesta poate fi folosit strict de agentii de rank 4+ pentru efectuarea contractelor.

Inainte de a lua unul dintre vehiculele Agentiei anuntati pe /f pentru a se avea in vedere unde si cu ce scop este folosit respectivul vehicul. Exemplu: "Sparrow la mine - contract".
*Sultanul poate fi folosit pentru ROB doar cu acordul unui rank 4+ pe tot intervalul unei zile. Folosirea acetui vehicul pentru propria distractie va fi penalizata cu FW.

Reguli pe forum:

Spam-ul este strict interzis la topicul "Agents Discussions",posturi aiurea de genul "salutare,ce faceti,back de afara" vor fi sanctionate drastic atat pe forum de catre persoanele abilitate cat si pe rpg.Cineva va mai posta astfel de comentarii inutile pentru +1 va fi dat afara din Agentie cu FP maxim.In cazul in care aveti ceva interesant de spus o faceti,daca nu,nu.

Alte reguli :
-Inactivitatea neanuntata mai mare de 3 zile duce la demitere cu/fara FP in functie daca agentul este sau nu in perioada de teste.
- Regulile ne obliga sa facem screenshot la fiecare contract indeplinit, pentru a ne tine o statistica in functie de cat de bine iti faci treaba in Hitman si pentru a nu fi reclamatii ca atacam fara motiv.
- Atunci cand un membru Hitman are runner , el nu are voie sa se stea/ascunda la / in HQ deoarece politistii vor veni la HQ , ei pot da /ram si exista posibilitatea ca sa se imparta si alte wanted'uri pentru complice sau cine stie ce alte motive.
- Cei aflati in perioada de teste(2 saptamani de la momentul trecerii tuturor probelor) vor avea un sistem de sanctionare diferit: /uninvite direct cu FP(DM in safe zone,injurii grave asupra tintei,informarea tintei de contract,discutii de orice tip cu tinta in timpul contractului,jignirea unui coleg,efectuarea unui contract fara undercover), 1 avertisment(cereri excesive de contracte,cerere incompleta de contracte,glume proaste la adresa unui coleg,utilizarea incorecta a vehiculelor de la HQ)-daca acumulati 2 avertismente in perioada de proba sunteti demisi cu FP.
- Folosirea armei SNIPER pentru auto-aparare in cazul celor ce au wanted 6 ( ROB ; RUNNER ) va fi sanctionata cu DEMITERE cu/fara FP. SNIPER-ul va fi folosit doar pentru efectuarea contractelor si nu pentru propria distractie.

Sus In jos
 
HITMAN - Regulament Intern
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: HITMAN-
Mergi direct la: